23 januari 2020

De kosten energielabel zijn afhankelijk van een aantal factoren. Bij Energielabel-offertes kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen. Aan de hand van de door u aangeleverde gegevens ontvangt u tot wel drie verschillende offertes van verschillende aanbieders. Alle offertes worden op maat gemaakt aan de hand van het aantal vierkante meters en de complexiteit van het pand. Nadat u bij ons uw aanvraag in heeft gediend heeft u rechtstreeks contact met de offerte verstrekkers. Om uw aanvraag zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen bekijken wij zelf het pand ook altijd nog even voordat we deze doorzetten. Dan proberen we te achterhalen hoeveel labels er totaal nodig zijn of om hoeveel vierkante meter exclusief opslag en werkplaats het gaat.

Boete energielabel

Wanneer u bij verkoop of verhuur van uw pand nog geen energielabel heeft loopt u het risico op een boete. Er wordt vanuit de overheid gecontroleerd of het label aanwezig is bij verkoop of verhuur. Wanneer dit nog niet het geval is kunt u een boete krijgen maar moet u ook alsnog het energielabel laten verzorgen. De hoogte van het energielabel maakt vooralsnog niet uit. Voor het energielabel kantoor zal op korte termijn wel minimaal label C gelden. Panden met meer dan 100 m2 aan kantooroppervlakte zullen aan deze verplichting moeten gaan voldoen.

Energielabel opvragen

Het energielabel opvragen kan bij https://www.ep-online.nl. Hier kunt u terugvinden of uw pand al een label heeft, hoe hoog dit label is en tot wanneer deze geldig is. Dus wanneer u niet zeker bent of er al een label beschikbaar is kunt u altijd hier even kijken. Een geregistreerd energielabel is 10 jaar geldig. Alle bij ons aangesloten aanbieders hebben de certificering om het energielabel op te stellen en te registreren voor u. De aanbieders worden afzonderlijk ook regelmatig getoetst door de certificering. Dit om te bekijken of de kwaliteit van de opname naar behoren is. Dit wordt gedaan aan de hand van dossier controles en project controles.

Heeft u nu nog vragen over de kosten energielabel of het opvragen ervan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Terug

Neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© Copyright 2024 Energielabel-offertes, onderdeel van LEAD Fabriek B.V.