• Gegevens bedrijfspand

 • LET OP: Opslag of werkplaats telt niet mee in het aantal m2. Deze hebben namelijk een vrijstelling voor het energielabel.
 • Contactgegevens

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergelijk bedrijven zoals

Energielabel voor uw bedrijf
Energielabel Bedrijfspand
E-label Nederland
Bedrijfslabel Brabant
Boom energieadvies
Bedrijfslabel

Hoe werkt het?

1. Vul uw gegevens in

Dit kost 2 minuten.

2. Ontvang meerdere offertes

Binnen 1 uur per e-mail.

Binnen 1 week uw energielabel

Tegen scherpe prijzen.

Recenties

9
Mei 3, 2024

"Zo kun je besparen"

Bij Energielabel-offertes kun je gratis verschillende offertes aanvragen. Zo weet je dat je nooit teveel hoeft te betalen.

Daan d Blok
8
April 30, 2024

"snel, duidelijk en volledig"

zie boven

Zeger
8
April 13, 2024

"Offertes snel ontvangen"

Vraag om offerte werd snel door de bedrijven beantwoord. Prima service

André , Alkmaar
8
April 1, 2024

"Goed en snel geregeld"

Goede communicatie

Rita van der Kuijl , Hoofddorp

Waarom Energielabel-offertes.nl?

In héél Nederland

Voor elk type bedrijfspand

Binnen 1 uur uw offertes in uw mail

Bespaar tot 40% op uw energielabel

Direct 3 offertes ontvangen?

Vraag deze hier aan!

De prijs van een energielabel bedrijfspand kan sterk variëren. Daarom is het raadzaam meerdere offertes van verschillende bedrijven op te vragen. Zo kunt u de prijzen vergelijken en daarmee een keuze voor een aanbieder selecteren.

De bedrijven die zijn aangesloten bij Energielabel-offertes werken verdeeld over het land in alle regio’s. Alle aanbieders zijn volledig gecertificeerd en voorzien alle typen bedrijfspanden van een energielabel. Dus u kunt voor elk bedrijfspand een gecertificeerd energielabel aanvragen dat door de overheid is goedgekeurd.

Een offerte aanvragen

Een offerte aanvragen kan in de volgende situaties:

 • Voor een energielabel voor bedrijven.
 • Energielabels voor meerdere bedrijfspanden.
 • U kunt zowel particulier als zakelijk een offerte aanvragen voor een energielabel bedrijfspand.

Het aanvragen van een offerte doet u gemakkelijk bij ons. U vult de volgende gegevens in:

 • Aantal m² van het pand. De prijs van een EP-U energielabel bedrijven is afhankelijk van het aantal vierkante meters.
 • Adresgegevens van het pand.
 • Uw contactgegevens, zodat de aanbieders u kunnen bereiken. U ontvangt geen reclame, alleen een eenmalige offerte.
 • Gegevens zoals op de offerte moeten komen te staan.

Na uw aanvraag ontvangt u dezelfde dag nog maximaal 3 offertes. U kunt aan de hand van deze offertes een keuze voor het bedrijf maken. Na het maken van een keuze maakt u verdere afspraken over de opname met het bedrijf. U doet hiermee direct zaken. Meer hierover vindt u bij onze werkwijze.

Over Energielabel bedrijfspand

U heeft een energielabel bedrijfspand nodig wanneer er een transactie gaat plaatsvinden met het pand. Deze transactie kan bestaan uit:

 • Verhuren van het bedrijfspand of het afsluiten van een nieuw huurcontract.
  Dit kan ook het afsluiten van een nieuw contact met de huidige huurder betreffen.
 • Verkoop van uw bedrijfspand.
  Het maakt niet uit aan wie het pand wordt verkocht, bij elke verkoop is er een energielabel nodig.

Verschillende energielabels

Het energielabel loopt van A++++ t/m G. Daarbij is het label A++++ voor energiezuinige bedrijfsgebouwen. Het label G is voor erg niet-zuinige gebouwen. De hoogte van het label hangt af van de volgende factoren:

 • Isolatie van de gevel, dak en vloer
 • Type glas in het pand;
 • Verlichting;
 • Installaties om te verwarmen en koelen;
 • Functie van het bedrijfspand.

Al deze factoren worden middels een inspectie van het bedrijfspand vastgesteld. Vervolgens wordt hieruit het energielabel opgemaakt.

Energielabels in diverse ruimtes

Er zijn diverse bedrijven aangesloten bij Energielabel-offertes. Deze bedrijven ontvangen van ons uw offerte aanvraag. Om de kwaliteit van de aanbieders te controleren hebben we de volgende maatregelen genomen: Vanaf 1 januari

 • Regelmatige controle of offerte aanvraagen goed worden ontvangen door de aanvrager.
 • Controle of de uitvoering en registratie van het energielabel naar wens is verlopen. Of u als klant tevreden bent met de gekozen aanbieder.
 • Controle of alle certificering, diploma’s van het bedrijf in orde zijn. Om energielabels te mogen registreren bij de RVO moet een bedrijf in het bezit zijn van NTA 8800 certificering. Wij controleren of bedrijven hieraan voldoen.

Energielabel C

Vanaf 1 januari 2008 is een energielabel verplicht wanneer een bedrijfspand verhuurd of verkocht gaat worden. Deze moet aanwezig zijn op het moment van overdracht. Het energielabel is 10 jaar geldig. Omdat voor bedrijfspanden geen voorlopig energielabel wordt afgegeven zal er een erkend adviseur langs moeten komen om uw energielabel vast te stellen. Wanneer u deze geselecteerd heeft zal de door u gekozen aanbieder het label registreren en digitaal naar u toesturen. Er worden steeds meer eisen aan de hoogte van energie labels gesteld. Zo zijn er banken die panden met minder dan een energielabel C niet meer willen financieren. Voor bedrijven zijn er subsidies beschikbaar om de aanschafkosten op bijvoorbeeld warmtepompen en boilers te reduceren.

Waarom Energielabel offerte aanvragen bij Energielabel-offertes.nl?

Vergelijk de prijzen van energielabels en bespaar gemiddeld tot 40% ! U ontvangt dezelfde dag nog minimaal 3 offertes in uw mail van gecertificeerde aanbieders voor een energielabel bedrijfspand.

 • Ontvang 3 offertes van verschillende partijen!
 • Bespaar tot 40% op het energielabel!
 • Voor alle soorten bedrijfspanden: WinkelsGebouwen, Horeca, Kantoren en Utiliteitsgebouwen.
 • Een aanbieder die in uw regio werkt.

Of u nu een energielabel winkelpand, een energielabel kantoorpand of een energielabel bedrijfspand nodig heeft, bij Energielabel-offertes bent u aan het juiste adres. Nadat u uw aanvraag geplaatst heeft sturen wij deze door naar aanbieders bij u in de regio. U ontvangt vrijblijvend binnen een uur maximaal 3 offertes van verschillende aanbieders. Hierna kunt u gaan bepalen door welke aanbieder u het energielabel wilt laten opnemen.

Er moet altijd een adviseur ter plaatse komen om het bedrijfspand te inspecteren. De aanbieders worden ook gecontroleerd op de juistheid van de gedane opnames. Op deze manier blijft de kwaliteit van het energielabel gewaarborgd. De bij ons aangesloten aanbieders worden meerdere malen per jaar gecontroleerd door de certificering. Hierbij wordt er gekeken of alle opnames volgens de regels uitgevoerd zijn.

Energielabel-offertes voert zelf ook regelmatig kwaliteitscontroles uit om ervoor te zorgen dat de bij ons aangesloten aanbieders voldoen aan de door ons gestelde kwaliteitseisen. Het gaat hierbij om eisen met betrekking tot klantvriendelijkheid, snelheid, communicatie en kwaliteit van het label.

Wanneer u een energielabel bedrijfspand op laat nemen wordt altijd de huidige situatie van het pand opgenomen. Het maakt helaas dus niet uit dat na verkoop het pand grondig verbouwd of zelfs gesloopt gaat worden.

 

© Copyright 2024 Energielabel-offertes, onderdeel van LEAD Fabriek B.V.