• Gegevens bedrijfspand

  • Contactgegevens

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergelijk bedrijven zoals

Energielabel voor uw bedrijf
Bedrijfslabel Brabant
Energielabel Bedrijfspand
Bedrijfslabel
E-label Nederland
Boom energieadvies

Hoe werkt het?

1. Vul uw gegevens in

Dit kost 2 minuten.

2. Ontvang meerdere offertes

Altijd binnen 1 uur.

3. Kies de juiste aanbieder

En bespaar tot 40%.

Waarom Energielabel-offertes.nl?

In héél Nederland

Voor elk type bedrijfspand

Binnen 1 uur uw offertes in uw mail

Bespaar tot 40% op uw energielabel

Direct 3 offertes ontvangen?

Vraag deze hier aan!

Zoals bekend is het energielabel voor bedrijfspanden verplicht per januari 2015. Een bedrijfspand verkopen of verhuren zonder energielabels kan dus een boete opleveren vanuit de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT).

Boetes uitgedeeld

De Inspectie Leefomgeving en Transport meldde dat er veel gecontroleerd zou worden op het bezitten van een energielabel bij verkoop, verhuur of oplevering van een pand. Hier is nu met terugwerkende kracht werk van gemaakt. Boetes met een maximale hoogte van €10.000,- lijken een voorbode op een strenger beleid van de Inspectie Leefomgeving en Transport. De maximumboete voor het niet bezitten van een energielabel is €20.250,- voor bedrijfspanden.

Voor bedrijfspanden bestaat geen voorlopig energielabel, hier dient u een afspraak voor te maken. Er zal dan een gecertificeerde adviseur op locatie een controle uitvoeren, waarbij alle facetten die effect hebben op het energielabel worden gecontroleerd. Hier komt vervolgens een energielabel uit (G t/m A). Deze wordt door de aanbieder in de landelijke database geregistreerd, dit hoeft u dus niet zelf te registreren.

Kosten energielabel

De aanbieders van energielabels bieden prijzen aan per staffel, doordat voor grotere/complexere panden een andere tijdsbesteding is genoodzaakt. De adviseur moet altijd de locatie bezoeken, zodat het energielabel kan worden geregistreerd. Het is algemeen afgesproken met de aanbieders dat er geen onvoorziene kosten in rekening mogen worden gebracht. Voorrijkosten of spoedaanvragen hebben een vaste prijzen (ex.btw).

Aanvragen energielabel bedrijfspanden

Wilt u een boete voor het niet in bezit hebben van een energielabel voorkomen? Vraag dan eenvoudig bij Energielabel-offertes uw offerte aan. Onze aanbieders zijn volledig BRL 9500 gecertificeerd en mogen dus energielabels uitbrengen voor bedrijfspanden, kantoorpanden, utiliteitsgebouwenwinkels, horecagelegenheden en overige bedrijfsruimten.

© Copyright 2022 Energielabel-offertes