• Gegevens bedrijfspand

 • LET OP: Opslag of werkplaats telt niet mee in het aantal m2. Deze hebben namelijk een vrijstelling voor het energielabel.
 • Adres van pand dat energielabel nodig heeft

 • Contactgegevens

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergelijk bedrijven zoals

Energielabel voor uw bedrijf
Bedrijfslabel Brabant
Energielabel Bedrijfspand
E-label Nederland
Bedrijfslabel
Boom energieadvies

Hoe werkt het?

1. Vul uw gegevens in

Dit kost 2 minuten.

2. Ontvang meerdere offertes

Altijd binnen 1 uur.

3. Kies de juiste aanbieder

En bespaar tot 40%.

Recenties

9
Mei 3, 2024

"Zo kun je besparen"

Bij Energielabel-offertes kun je gratis verschillende offertes aanvragen. Zo weet je dat je nooit teveel hoeft te betalen.

Daan d Blok
8
April 30, 2024

"snel, duidelijk en volledig"

zie boven

Zeger
8
April 13, 2024

"Offertes snel ontvangen"

Vraag om offerte werd snel door de bedrijven beantwoord. Prima service

André , Alkmaar
8
April 1, 2023

"Goed en snel geregeld"

Goede communicatie

Rita van der Kuijl , Hoofddorp

Waarom Energielabel-offertes.nl?

In héél Nederland

Voor elk type bedrijfspand

Binnen 1 uur uw offertes in uw mail

Bespaar tot 40% op uw energielabel

Direct 3 offertes ontvangen?

Vraag deze hier aan!

Via onze website kunt u eenvoudig een energielabel voor uw kantoor aanvragen. U ontvangt altijd een passende aanbieding bij Energielabel-Offertes.nl. Doe een aanvraag en ontvang dezelfde dag nog 3 offertes van aanbieders bij u uit de regio:

 • Snel en in één keer meerdere offertes voor een energielabel kantoor aanvragen.
 • Vergelijk de prijzen en bespaar!
 • Onze partners zijn altijd volledig gecertificeerd en voldoen aan alle regels en certificering. Hierop houden wij controle.

Een energielabel voor uw kantoorpand is al duur genoeg. Maak deze niet duurder dan nodig en vergelijk altijd de prijzen. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt. Het energielabel is altijd hetzelfde, dus daarmee kunt u vooral een selectie maken op basis van prijs.

Het aanvragen van offertes is gemakkelijk en kan op onze website. Na het invullen van een aantal gegevens ontvangt u de offertes per e-mail.

Over energielabel kantoor

Energielabel voor kantoorgebouwen is tegenwoordig een veel aangevraagde categorie. Dit mede door de nieuwe regelgeving omtrent een energielabel voor kantoren. De RVO heeft een regelgeving in de maak waarbij het vanaf 2023 verplicht wordt om voor een kantoorpand minimaal een energielabel C, B of A te hebben.

Veel kantoren hebben nog geen energielabel. Eigenaren zijn benieuwd of ze op dit moment al voldoen aan het criterium voor een C label. Wanneer dit niet het geval is willen veel eigenaren van kantoorgebouwen advies over hoe ze hun energielabel kunnen verbeteren. Soms kan het verrassend gemakkelijk (en goedkoop) zijn om het label te verbeteren. De energie adviseurs kunnen u hierover informeren.

Eisen partners Energielabel-offertes.nl

Bij Energielabel-offertes.nl vinden we het belangrijk dat we de kwaliteit van onze partners kunnen garanderen. Waaraan moeten onze partners allemaal voldoen:

 • Bedrijven moeten voldoen aan de NTA 8800 Certificering. Dit is nodig voor het mogen registreren van EP-U labels.
 • Bedrijven moeten dezelfde dag nog reageren op de aanvraag.
 • Ervaringen van gebruikers worden regelmatig nagevraagd. Dit om zeker te weten dat bedrijven aan de verwachtingen voldoen en afspraken nakomen.

Energielabel C voor uw kantoor

Vanaf 2023 moeten alle kantoorpanden in Nederland minimaal een energielabel C hebben. Wanneer een kantoorpand hier niet aan voldoet mag deze niet meer verhuurd of verkocht worden. Er is nog wat tijd om uw energielabel te verbeteren en uw kantoorpand energiezuiniger te maken. Vaak is een simpele aanpassing aan installaties of het aanbrengen van LED verlichting al voldoende om het label te verbeteren. Verwacht wordt dat in 2030 er zelfs verplicht minimaal een energielabel A moet zijn voor kantoorpanden. Het is dus verstandig om met het oog op de toekomst alvast energiebesparende maatregelen te onderzoeken wanneer u nog geen energielabel A heeft. Wanneer u investeert in duurzame en energiebesparende aanpassingen kunt u als bedrijf vaak ook nog gebruik maken van subsidies.

Waarom een offerte aanvragen bij Energielabel-offertes.nl?

Heeft u naast een energielabel kantoor ook energielabels voor andere gebouwenwinkelsutiliteitsbouw of bedrijfspanden nodig? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Waarom zou u een offerte voor het energielabel kantoor aanvragen bij Energielabel-offertes.nl?

 • Altijd juiste aanbieders.
 • Bespaar tot 40% op de kosten van een energielabel.
 • Wij controleren op de kwaliteit van onze partners.

Vraag direct een energielabel voor uw kantoor aan

Offertes voor uw energielabel gaat makkelijk en snel via onze website. Vraag direct uw offertes aan en ontvang binnen een uur, 3 offertes in uw mailbox. Even de prijzen vergelijken en contact opnemen. De rest gaat vanzelf.

© Copyright 2024 Energielabel-offertes, onderdeel van LEAD Fabriek B.V.