Wanneer heb ik een energielabel nodig?

U heeft een energielabel nodig wanneer u uw (bedrijfs)pand gaat verhuren of verkopen. Het energielabel moet aanwezig zijn op het moment van overdracht.

Hebben alle type bedrijfspanden een energielabel nodig?

Niet alle bedrijfspanden hebben een energielabel nodig, er zijn namelijk een aantal uitzonderingen. Zoals monumenten, gebouwen met een religieuze functie, bedrijfspanden die alleen gebruikt worden als opslag of werkplaats en alleenstaande gebouwen kleiner dan 50m2.

Hoe werkt Energielabel-offertes?

Bij ons vraagt u gratis en vrijblijvend een offerte aan waarna u, binnen een uur, 3 offertes van verschillende bedrijven in de email ontvangt. Aan de hand van deze offertes maakt u een keuze. Daarna heeft u direct contact met het bedrijf waar u voor gekozen heeft.

Zijn de aangesloten bedrijven BRL9500 gecertificeerd?

Alle bij ons aangesloten bedrijven zijn BRL9500 gecertificeerd. Wij controleren regelmatig of de kwaliteit die de bij ons aangesloten bedrijven leveren voldoende is.

Zijn er kosten aan mijn aanvraag verbonden?

Nee, u kunt bij ons gratis offertes aanvragen. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Zit er verschil in hoe de aanbieders te werk gaan?

Alle aanbieders moeten het pand opnemen op een voorgeschreven methode. En het energielabel wordt altijd op dezelfde manier vastgesteld. Zo voldoen ze aan de regels en ze beschikken over de noodzakelijke BRL certificering.

Hoe komt het dat de prijzen verschillen terwijl het label overal op dezelfde manier wordt vastgesteld?

De prijzen van de verschillende aanbieders van energielabels verschillen doordat ze een andere methode van prijs bepalen hebben. De één werkt met vaste prijzen aan de hand van staffels terwijl de ander meer kijkt naar de complexiteit van het pand.

Ontvang ik reclame van de aanbieders waarnaar jullie de aanvraag sturen?

Nee, u ontvangt alleen de offertes per e-mail. U ontvangt NOOIT reclame van ons of onze aanbieders.

Hoe snel heb ik mijn energielabel binnen na aanvraag via Energielabel-offertes.nl?

De meeste aanbieders streven ernaar om binnen een week na opname het energielabel klaar te hebben. Deze wordt dan digitaal via email naar u toe verzonden.

Voor verder vragen over het aanvragen van energielabel offertes kunt u altijd contact met ons opnemen door een email te sturen naar info@energielabel-offertes.nl

Neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© Copyright 2019 Energielabel-offertes