• Gegevens bedrijfspand

 • LET OP: Opslag of werkplaats telt niet mee in het aantal m2. Deze hebben namelijk een vrijstelling voor het energielabel.
 • Contactgegevens

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energielabel Bedrijfspand
E-label Nederland
Energielabel voor uw bedrijf
Bedrijfslabel
Boom energieadvies
Bedrijfslabel Brabant

Hoe werkt het?

1. Vul uw gegevens in

Dit kost 2 minuten.

2. Ontvang meerdere offertes

Altijd binnen 1 uur.

3. Kies de juiste aanbieder

En bespaar tot 40%.

In héél Nederland

Voor elk type bedrijfspand

Binnen 1 uur uw offertes in uw mail

Bespaar tot 40% op uw energielabel

Direct 3 offertes ontvangen?

Vraag deze hier aan!

Goedkoop energielabel

Bent u op zoek naar een goedkoop energielabel? Dan is het gemakkelijk om bij energielabel-offertes.nl op zoek te gaan naar een goede aanbieder. U kunt gratis offertes vergelijken.

Op onze site kunt u gemakkelijk drie offertes aanvragen. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt. Offertes aanvragen is gratis, u kiest vervolgens de beste of goedkoopste aanbieder. De bedrijven zullen u direct een offerte sturen, dit doen ze op het door u aangegeven e-mailadres. U ontvangt geen reclame, telefoontjes of andere zaken waar u niet op zit te wachten.

Om het energielabel zo voordelig mogelijk te maken adviseren wij uw aanvraag zo specifiek mogelijk te maken. U kunt in het opmerkingen veld aangeven of er bouwtekeningen aanwezig zijn of andere informatie die van belang is voor het energielabel. Denk hierbij aan; lichtplannen, plattegronden, informatie over installaties, NEN 2580 meetrapport. Hoe meer informatie, hoe goedkoper uw energielabel wordt.

Verschil woning en bedrijfspand

Een energielabel voor bedrijfspand is altijd duurder dan die voor woningen. U heeft voor uw woning al een voorlopig energielabel ontvangen. Checken welke dit is, dat doet u hier: energielabel check. U kunt dit energielabel online registreren. Daarvoor is geen opname nodig. Dit is ook het grote verschil met een bedrijfspand, hiervoor is namelijk wel een opname nodig. Dit heeft natuurlijk invloed op de prijs. Een adviseur is vele malen langer bezig met het opstellen van een energielabel voor een bedrijfspand.

Dus energielabel bedrijfspand nodig? Dan heeft u altijd een erkend deskundige nodig, het vinden van deze deskundige doet u hier! Met vergelijken bent u goedkoper uit! Probeer het eens en ervaar het gemak.

Factoren die de prijs van het energielabel bepalen

De prijs is vaak sterk afhankelijk van het aantal vierkante meters. Hoe groter, hoe duurder het energielabel. Daarnaast is de complexiteit en de hoeveelheid aanwezige informatie (bouwtekeningen, technische gegevens installaties e.d.) van belang op de prijs van het energielabel. Heeft u veel van deze informatie? Dan is er een grote kans dat het energielabel goedkoper zal zijn.

Bij uw aanvraag houden de aanbieders dus rekening met het volgende:

 • Grootte bedrijfspand
 • Bouwtekeningen aanwezig ja of nee?
 • Locatie van het bedrijfspand
 • Complexiteit bedrijfspand
 • Informatie over installaties en verlichting

Prijzen van een energielabel voor bedrijven

De prijs van een energielabel kan variëren van €250,- tot €2500,- per pand. Dit is afhankelijk van de factoren zoals hierboven beschreven. Heeft u meerdere panden? Dan maakt dit vaak het energielabel per pand goedkoper. Ook voor het aanvragen van meerdere energielabels kunt u hier terecht. Een beschrijving van de adressen kunt u in het opmerkingen veld zetten.

Stappen na uw aanvraag

Na het aanvragen van offertes doorloopt u de volgende stappen:

 1. Aanbieders ontvangen uw aanvraag.
 2. U ontvangt binnen 1 uur drie verschillende offertes.
 3. U maakt een keuze, misschien op prijs, de goedkoopste.
 4. U neemt zelf direct contact op om een afspraak in te plannen.
 5. De gekozen aanbieder zorgt voor een erkend energielabel.

 

© Copyright 2024 Energielabel-offertes, onderdeel van LEAD Fabriek B.V.