22 oktober 2018

Bij Energielabel-offertes kunt u uw energielabel aanvragen en offertes vergelijken voor uw energielabel bedrijfspand.

Deze heeft u namelijk nodig wanneer u uw pand wilt gaan verkopen of verhuren. Het energielabel moet verplicht aanwezig zijn op het moment van overdracht van het pand aan de nieuwe eigenaar.

Het aanvragen van een energielabel kan makkelijk en snel geregeld worden bij Energielabel-offertes. U geeft gewoon de adresgegevens met daarbij het aantal vierkante meters van het desbetreffende pand op. Dit dienen overigens de vierkante meters te zijn exclusief opslag want deze zijn namelijk vrijgesteld van het energielabel.

Aan de hand van deze gegevens laten wij minimaal 3 verschillende aanbieders u een offerte toe sturen.

Over het algemeen ontvangt u deze binnen een uur. Aan de hand van de ontvangen offertes kunt u een keuze maken welke aanbieder uw energielabel op mag komen nemen.

Om het energielabel bedrijfspand te bepalen dient er een adviseur bij u langs te komen om uw pand te inspecteren. Met behulp van de opgenomen gegevens wordt berekend welk energielabel uw bedrijfspand op dit moment heeft. Als het om een kantoorpand gaat en het label blijkt geen energielabel C of hoger te zijn kan het handig zijn om meteen naar een adviesrapport te kijken. Veel van onze aanbieders bieden deze rapporten aan waarin beschreven staat op welke manier u het energielabel van uw pand zou kunnen verbeteren. Vanaf 2023 moeten kantoorpanden groter dan 100 m2 namelijk minimaal een energielabel C hebben.

Wanneer uw pand niet over een energielabel beschikt op het moment van verkoop kunt u tegen een boete aanlopen.

Deze boete kan tot wel € 20.000,- oplopen en daarna moet u alsnog een energielabel op uw bedrijfspand laten registreren. Het is belangrijk dat het bedrijf dat uw pand van een label komt voorzien wel BRL 9500 gecertificeerd is. Wanneer een bedrijf dit namelijk niet is kan deze uw label niet officieel registreren. Een niet officieel geregistreerd label is ook niet geldig. De aanbieders bij Energielabel-offertes zijn allemaal BRL 9500 gecertificeerd. We voeren ook regelmatig kwaliteitscontroles uit om er zeker van te zijn dat de verschillende aanbieders voldoen aan de door ons gestelde eisen.

 

Vraag hier direct uw offerte aan en ontvang binnen korte tijd 3 verschillende aanbiedingen. Op deze manier weet u zeker dat u nooit teveel betaalt.

Terug

Neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© Copyright 2024 Energielabel-offertes, onderdeel van LEAD Fabriek B.V.