24 april 2019

Opbouw kosten energielabel bedrijfspand

Elke aanbieder maakt gebruik van zijn of haar eigen manier om de kosten hiervoor te bepalen. De één kijkt vooral naar het aantal vierkante meters van het pand de ander kijkt meer naar het pand zelf. Hierdoor kan het voorkomen dat de prijzen soms ver uit elkaar lijken te liggen. Daarom is het altijd goed om te vergelijken, met energielabel-offertes is dit gemakkelijk en snel. U bespaart al snel flink op de kosten van een energielabel.

Vergelijk en bespaar kosten

Doordat wij uw aanvraag doorsturen naar verschillende aanbieders ontvangt u binnen een uur minimaal 3 offertes. Elk van deze aanbieders bekijkt de aanvraag op z’n eigen manier. Een aantal zaken die de kosten beïnvloeden zijn:

  • Locatie, is de locatie dicht in de buurt van de aanbieder.
  • Beschikbaarheid, heeft de aanbieder veel of weinig opdrachten.
  • Complexiteit bedrijfspand, is dit een recht pand of is het pand ingewikkeld.
  • Snelheid, heeft u het energielabel snel nodig of is er geen spoed.

Energielabel, nodig bij verkoop en verhuur

Het is verplicht om op het moment van de overdracht het energielabel in het bezit te hebben. Wanneer dit niet het geval is loopt u het risico op een flinke boete. De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) controleert op de aanwezigheid van het energielabel bedrijfspand en dient waar nodig boetes uit.

Niet ieder bedrijf mag zomaar energielabels afgeven en registreren. Het bedrijf dient BRL 9500 gecertificeerd te zijn en zonder deze certificering is het niet mogelijk om het opgenomen energielabel te registreren. Daarom zijn alle bij ons aangesloten bedrijven ook in het bezit van deze certificering. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Wilt u een goedkoop energielabel aanvragen? Vul dan vrijblijvend het aanvraagformulier en ontvang uw offertes per email. U kunt in uw aanvraag ook aangeven wat de gewenste uitvoer termijn is. Dan kunnen de aanbieders hier direct rekening mee houden.

Mochten er nog vragen zijn kunt u eenvoudig contact opnemen door een email te sturen naar info@energielabel-offertes.nl

Vraag bij ons uw offerte aan

Ook benieuwd wat u kunt besparen op uw energielabel bedrijfspand? Vraag dan nu nog een offerte aan en bespaar kosten. 

Terug

Neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© Copyright 2024 Energielabel-offertes, onderdeel van LEAD Fabriek B.V.