24 april 2019

De energielabel kosten voor het opstellen van een energielabel bedrijfspand is afhankelijk van verschillende zaken.

Elke aanbieder maakt gebruik van zijn of haar eigen manier om de kosten hiervoor te bepalen. De één kijkt vooral naar het aantal vierkante meters van het pand de ander kijkt meer naar het pand zelf. Hierdoor kan het voorkomen dat de prijzen soms ver uit elkaar lijken te liggen.

Met Energielabel-offertes kunt u simpel meerdere offertes met elkaar vergelijken.

Doordat wij uw aanvraag doorsturen naar verschillende aanbieders ontvangt u binnen een uur minimaal 3 offertes per mail. Elk van deze aanbieders bekijkt de aanvraag op z’n eigen manier. Hierdoor zit er vaak wel wat prijsverschil tussen de verschillende offertes. Aan u vrij om de meest passende aanbieder te kiezen. De uitgebrachte offertes zijn

Een offerte aanvragen is geheel vrijblijvend en u zit nergens aan vast.

Een energielabel aanvragen bedrijfspand is nodig wanneer u uw pand wilt gaan verkopen of verhuren.

Het is verplicht om op het moment van de overdracht het energielabel in het bezit te hebben. Wanneer dit niet het geval is loopt u het risico op een flinke boete. De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) controleert op de aanwezigheid van het energielabel bedrijfspand en dient waar nodig boetes uit.

Niet ieder bedrijf mag zomaar energielabels afgeven en registreren. Het bedrijf dient BRL 9500 gecertificeerd te zijn en zonder deze certificering is het niet mogelijk om het opgenomen energielabel te registreren. Daarom zijn alle bij ons aangesloten bedrijven ook in het bezit van deze certificering. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Wilt u een goedkoop energielabel aanvragen? Vul dan vrijblijvend het aanvraagformulier en ontvang uw offertes per email. U kunt in uw aanvraag ook aangeven wat de gewenste uitvoer termijn is. Dan kunnen de aanbieders hier direct rekening mee houden.

Mochten er nog vragen zijn kunt u eenvoudig contact opnemen door een email te sturen naar info@energielabel-offertes.nl

Terug

Neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© Copyright 2020 Energielabel-offertes