24 oktober 2019

De energielabel kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren.

In de meeste gevallen wordt er eerst gekeken naar het aantal vierkante meter van het pand. De vierkante meters aan opslag en werkplaats hoeven hierbij niet meegenomen te worden. Deze meters zijn namelijk vrijgesteld van het energielabel bedrijfspand. De aanbieders zullen deze daarom ook niet meenemen bij het opstellen van de offerte.

De aanbieders kijken ook naar de complexiteit van het pand. Hoe complexer het pand des te langer de opname duurt. Hierdoor neemt de uitwerking vaak ook meer tijd in beslag.

Omdat veel aanbieders verschillende staffels hanteren is het handig om meerdere prijzen te vergelijken. Wanneer u uw aanvraag indient bij energielabel-offertes.nl sturen wij uw aanvraag door. U ontvangt dan binnen een uur minimaal 3 offertes van verschillende aanbieders. Deze offertes zijn allemaal op maat gemaakt voor uw pand.

Het is overigens verplicht om een geregistreerd energielabel te hebben wanneer u uw pand gaat verkopen of verhuren. U kun uw energielabel opvragen op www.ep-online.nl wanneer u niet zeker weet of u momenteel al een energielabel heeft. In deze database zijn alle geregistreerde energielabels terug te vinden.

Wellicht heeft u ook al gelezen dat voor kantoorpanden groter dan 100 vierkante meter het vanaf 2022 verplicht is om minimaal een energielabel C te hebben.

Wanneer uw energielabel kantoor hier niet aan voldoet kunt u via de bij ons aangesloten aanbieders vaak ook een adviesrapport aanvragen. In dit adviesrapport wordt dan uitgelegd hoe u uw huidige energielabel zou kunnen gaan verbeteren. De maatregelen die hiervoor nodig zullen zijn verschillen per pand. Voor het ene pand is het aanpassen van de verlichting al voldoende om het energielabel te verbeteren. Bij een ander pand zal het extra isoleren van de buitenmuren eerder het gewenste effect hebben.

Wilt u weten wat voor u de energielabel kosten zullen zijn? Vraag nu vrijblijvend uw offertes aan en ontvang deze tijdens kantoortijden binnen een uur per mail.

Terug

Neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© Copyright 2024 Energielabel-offertes, onderdeel van LEAD Fabriek B.V.