27 september 2018

Heeft u een energielabel kantoorpand nodig omdat u deze gaat verkopen of verhuren? Bij Energielabel-offertes kunt u makkelijk en snel de beste deal vinden!

Wanneer u via energielabel-offertes een offerte aanvraagt voor het te labelen kantoorpand ontvangt u gemiddeld binnen een uur 3 offertes van bij ons aangesloten aanbieders. Deze aanbieders zijn overigens altijd BRL9500 gecertificeerd en kunnen hierdoor de gemaakte EPA-U energielabels aanmelden en registreren bij de RVO.

Voor het energielabel kantoorpand gaan vanaf 2023 nieuwe regels gelden. Vanaf dan moeten kantoorpanden namelijk minimaal energielabel C in het bezit hebben. Zoals het er nu naar uitziet zal de eis in 2030 zelfs minimaal energielabel A zijn.

Het kan dus verstandig zijn om alvast te kijken welk energielabel kantoorpand u nu heeft. Komt u na opname en registratie uit op een energielabel C dan is er voorlopig nog geen actie vereist. Is dit label nou lager en bijvoorbeeld een D label is het zaak om naar de mogelijkheden te kijken hoe u dit label kunt verbeteren.

Adviesrapport opstellen.

Veel van onze aanbieders hebben gelukkig de mogelijkheid om een adviesrapport op te stellen. Aan de hand van dit adviesrapport kunt u zien welke maatregelen u kunt nemen om uw energielabel te verbeteren. Deze maatregelen kunnen verschillen van een simpele ingreep als het vervangen van de huidige verlichting in LED verlichting, of door middel van een iets ingrijpendere ingreep zoals het vervangen van het huidige glas in HR++ glas. De uitkomst en te nemen maatregelen zijn dus afhankelijk van de huidige energieprestatie van het kantoorpand. Als u nu energielabel D heeft voor uw kantoorpand dan vindt u in het rapport een lijst met hoe u uw energielabel kunt verbeteren naar een C, B of A label.

Wilt u nu direct een energielabel kantoorpand aanvragen klik dan op onderstaande button en ontvang 3 offertes in uw mail.

Terug

Neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© Copyright 2024 Energielabel-offertes, onderdeel van LEAD Fabriek B.V.