20 november 2018

Een energielabel bedrijven is nodig wanneer u uw bedrijfspand gaat verkopen of gaat verhuren.

Het label dient aanwezig te zijn op het moment van overdracht en het maakt hierbij niets uit aan wie u het pand verkoopt. Wanneer u een nieuwe huurder in uw pand krijgt dient het energielabel aanwezig te zijn op het moment dat het huurcontract getekend wordt.

Wanneer dit niet het geval is loopt u het risico dat u een boete ontvangt van het RVO. Deze voeren namelijk steekproefsgewijs controles uit of het label aanwezig was op het moment van overdracht. De boete voor het niet in het bezit zijn van een energielabel bedrijven kan oplopen tot wel € 20.000,-. Daar komt nog eens bij dat u daarna nog steeds een energielabel nodig heeft.

Wanneer u op zoek bent naar een energielabel voor bedrijven kunt u bij Energielabel-offertes in een keer meerdere offertes aanvragen. Na uw aanvraag versturen we deze direct door naar maximaal 3 verschillende aanbieders. Hierna ontvangt u binnen een uur uw offertes van deze aanbieders. Wij zijn hierbij geen partij meer.

Mochten we naar aanleiding van uw aanvraag nog vragen hebben nemen we per email contact met u op.

Dit kan voorkomen wanneer er onduidelijkheid is over het aantal vierkante meters van uw pand of wanneer er andere vragen met betrekking tot uw aanvraag zijn. Op deze manier willen we voorkomen dat de 3 verschillende aanbieders u dezelfde vragen gaan stellen over uw aanvraag. Dit scheelt u en de aanbieders tijd en moeite.

 

U kunt door uw aanvraag via Energielabel-offertes te laten lopen al snel tot wel 40% op uw energielabel kosten besparen.

U hoeft niet zelf het internet af te struinen op zoek naar de goedkoopste aanbieder, dit doen wij voor u.

Het maakt hierbij niet uit of u een energielabel winkelpand, kantoorpand of een ander type bedrijfspand nodig heeft.

De energielabel kosten zijn vaak afhankelijk van het aantal vierkante meters van het pand. Dit bepaalt namelijk voor een groot gedeelte de opname en uitwerktijd van het energielabel. Sommige aanbieders nemen in de kosten aanvraag energielabel ook nog de complexiteit van het pand mee. Dan bekijken ze naast het aantal vierkante meters meteen hoe het pand ongeveer opgebouwd is.

 

Wilt u binnen een uur 3 verschillende offertes ontvangen? Vul dan vrijblijvend het aanvraagformulier in.

Terug

Neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© Copyright 2024 Energielabel-offertes, onderdeel van LEAD Fabriek B.V.