28 januari 2020

Bij energielabel-offertes.nl krijgen we vaak de vraag of een energielabel verplicht is. Het korte antwoord is “ja”. Het energielabel bedrijfspand is verplicht wanneer u uw bedrijfspand wilt gaan verkopen of verhuren. U moet het energielabel hebben op het moment van overdracht. Dat betekent dat u als huidige eigenaar daar voor moet zorgen. Gelukkig hebben wij dat proces zo makkelijk mogelijk gemaakt.

Verschillende offertes voor uw energielabel

Bij energielabel-offertes kunt u gemakkelijk meerdere offertes tegelijk aanvragen. Op deze manier kunt u snel zien welke aanbieder het beste aansluit op uw wensen. De offertes worden opgesteld aan de hand van een aantal criteria. Zo bekijken de aanbieders in eerste instantie het aantal vierkante meters van uw pand. Hierna komt de complexiteit aan bod. Des te complexer het pand des te langer de opname en uitwerking zal duren.

Professionele opname van uw bedrijfspand

Bij een opname van het energielabel bedrijfspand komt er een gecertificeerde adviseur bij u langs. Hij kijkt hierbij naar verschillende elementen die bij elkaar opgeteld het energielabel zullen vormen. Belangrijke punten zijn:

  • Het type glas
  • Isolatie
  • Oriëntatie
  • Aanwezige installaties
  • Verlichting

Na de opname zal de adviseur het label uit gaan werken. De bij ons aangesloten aanbieders leveren allemaal binnen een week na opname het energielabel op.

Een geregistreerd energielabel bedrijfspand

De kwaliteit van een energielabel bedrijfspand is erg belangrijk. De aanbieders worden hebben zich allemaal gecertificeerd. Vanuit deze certificering worden zij gecontroleerd zodat zij de labels op de juiste manier opstellen. Alleen gecertificeerde aanbieders mogen de energielabels registreren. Een niet-geregistreerd energielabel is ongeldig en kunt u ook niet gebruiken bij de overdracht. De partijen waar wij mee samenwerken zijn allen volledig gecertificeerd om het energielabel bedrijfspand op te stellen en te registreren.

Aantrekkelijke all-in prijzen voor uw energielabel bedrijfspand

De offertes die u aangeboden worden zijn altijd all-in prijzen. Dat betekent inclusief opname, uitwerking, reis- en registratiekosten. Op deze manier worden verrassingen achteraf voorkomen!

Vraag uw energielabel bedrijfspand offerte aan

Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor uw energielabel bedrijfspand? Vraag hier direct uw vrijblijvende offertes aan en ontvang deze binnen een uur per mail. Uiteraard kiest u vervolgens zelf welke offerte het beste bij u past.

Terug

Neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© Copyright 2024 Energielabel-offertes, onderdeel van LEAD Fabriek B.V.