28 januari 2020

Het energielabel bedrijfspand is verplicht wanneer u uw bedrijfspand wilt gaan verkopen of verhuren. Vaak krijgt u te horen van uw notaris of makelaar dat dit verplicht is op het moment van de overdracht. Bij energielabel-offertes kunt u gemakkelijk meerdere offertes aanvragen. Op deze manier kunt u op het gemak bekijken welke aanbieder het beste aansluit op uw wensen. De offertes worden opgesteld aan de hand van een aantal criteria. Zo bekijken de aanbieders in eerste instantie het aantal vierkante meters van uw pand. Hierna komt de complexiteit aan bod. Des te complexer het pand des te langer de opname en uitwerking zal duren.

Bij een opname van het energielabel bedrijfspand komt er een gecertificeerde adviseur bij u langs.

Hij kijkt hierbij naar een aantal elementen welke bij elkaar opgeteld het energielabel zullen vormen. Belangrijke punten zijn type glas, isolatie, oriƫntatie, aanwezige installaties en verlichting. Na de opname zal de adviseur het label uit gaan werken. De bij ons aangesloten aanbieders dienen allemaal binnen een week na opname het energielabel aan te leveren.

Het energielabel bedrijfspand is verplicht maar ook de kwaliteit van het energielabel is erg belangrijk. De aanbieders worden vanuit de certificering gecontroleerd of de labels op de juiste manier opgesteld zijn. Alleen gecertificeerde aanbieders mogen de energielabels registreren. Een niet geregistreerd energielabel is niet geldig en kunt u ook niet gebruiken bij de overdracht. De partijen waar wij mee samenwerken zijn allen volledig gecertificeerd om het energielabel bedrijfspand op te stellen en te registreren.

All-in prijzen

De offertes die u aangeboden worden zijn altijd all-in prijzen. Inclusief opname, uitwerking, reis- en registratiekosten. Op deze manier worden verrassingen achteraf voorkomen!

Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor uw energielabel bedrijfspand? Vraag hier direct uw vrijblijvende offertes aan en ontvang deze binnen een uur per mail. U mag zelf kiezende welke aanbieder u uiteindelijk in zee gaat.

Terug

Neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© Copyright 2020 Energielabel-offertes