9 november 2018

Zoals u wellicht al eerder heeft gelezen is het sinds januari 2015 verplicht om een energielabel bedrijfspand in het bezit te hebben.

Dit is benodigd op het moment dat u uw bedrijfspand gaat verkopen of verhuren.

Een energielabel is tot 10 jaar na registratie geldig en deze hoeft dus niet tussentijds vernieuwd te worden. Ook niet als er een andere huurder in uw pand komt. U kunt er uiteraard wel voor kiezen om tussentijds uw label te laten vernieuwen. Dit zou u kunnen doen wanneer u een hoop energiebesparende maatregelen heeft genomen en wilt weten wat voor energielabel uw bedrijfspand nu heeft. Dit is dus niet verplicht om te laten doen na de doorgevoerde aanpassingen.

Energielabel bedrijfspand aanvragen.

Bij Energielabel-offertes kunt u de aanbiedingen van meerdere aanbieders vergelijken. Dit kunt u gemakkelijk doen door uw adresgegevens en het aantal vierkante meters van het pand in te vullen. Nadat dit verzonden is ontvangt u binnen een uur 3 verschillende offertes van 3 verschillende aanbieders. Deze offertes kunt u dan vrijblijvend met elkaar vergelijken. De aanbieder die u het meest aanspreekt kunt u dan uw energielabel laten verzorgen.

Nadat wij uw aanvraag gecontroleerd en doorgestuurd hebben heeft u verder alleen nog direct contact met de aanbieders.

Wanneer er onduidelijkheden zijn over uw aanvraag nemen we altijd nog even contact met u op. Zo voorkomen we dat de verschillende aanbieders u ook nog allerlei vragen zullen gaan stellen over het desbetreffende pand.

Zodra de aanvraag voor het energielabel bedrijfspand compleet en duidelijk is sturen we deze door naar de verschillende aanbieders. We kiezen hierbij de aanbieders die het beste aansluiten bij uw aanvraag.

Bent u benieuwd wat de kosten zullen zijn voor uw energielabel bedrijfspand? Vraag dan hier geheel vrijblijvend uw offertes aan en ontvang binnen een uur 3 verschillende offertes per email.

Heeft u nog wat vragen betreffende het energielabel en wanneer deze nu wel of niet nodig is? Neem dan contact op door een email te sturen naar info@energielabel-offertes.nl.

Terug

Neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© Copyright 2024 Energielabel-offertes, onderdeel van LEAD Fabriek B.V.