27 september 2018

Wanneer u een energielabel bedrijf wilt aanvragen kan dat bij Energielabel-offertes! U ontvangt van ons 3 verschillende offertes van 3 verschillende aanbieders.

Wanneer heb ik een energielabel bedrijf nodig?

Een energielabel bedrijf heeft u nodig wanneer u uw bedrijfspand gaat verhuren of verkopen. Dit label moet aanwezig zijn op het moment van de overdracht. Een energielabel bedrijfspand kan variëren van G t/m A waarbij G het minst energiezuinig is.
Wanneer uw bedrijfspand een kantoorfunctie heeft wordt vanaf 2023 zelfs een energielabel C verplicht. Op deze manier wil de overheid de CO2-uitstoot en het energieverbruik van kantoorpanden gaan reduceren. Uiteindelijk is dit voor u ook interessant want hoe energiezuiniger het kantoorpand des te lager zullen de energiekosten zijn. Vaak bieden banken korting op uw hypotheek wanneer u over een gunstig energielabel bedrijf beschikt.

Als er na het energielabel bedrijf aanvragen en opnemen blijkt dat u geen gunstig energielabel heeft kunnen onze aanbieders vaak ook nog een maatwerkadvies leveren. In dit maatwerk adviesrapport staat concreet beschreven welke maatregelen u kunt nemen en welke besparing dit voor u oplevert.

Een energielabel bedrijf aanvragen gaat makkelijk en snel via onderstaande button.

Alle aanbieders streven ernaar om binnen 1 uur na uw aanvraag een offerte toe te sturen. In de aanvraag moet u aangeven wat het aantal vierkante meters van uw bedrijfspand is, exclusief ruimtes die gebruikt worden als opslag of werkplaats. Deze vierkante meters hoeven namelijk niet meegenomen te worden wanneer u een energielabel bedrijf aanvraagt aangezien ze vrijstelling hebben van het energielabel.

Elke aanbieder berekent op zijn of haar eigen manier wat de kosten voor het label zullen zijn. De één werkt met vaste prijzen aan de hand van staffels terwijl de ander de prijs bepaalt aan de hand van de complexiteit van het bedrijfspand.

Terug

Neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© Copyright 2024 Energielabel-offertes, onderdeel van LEAD Fabriek B.V.