30 oktober 2018

Inmiddels zijn er veel verschillende partijen die een energielabel bedrijfspand aanbieden.

Hoe komt u nu snel te weten bij welke partij u het minst betaald hiervoor? Dat kan via Energielabel-offertes! Wanneer u via onze website een offerte aanvraag indient ontvangt u binnen korte tijd drie verschillende offertes van drie verschillende aanbieders.

Bij uw aanvraag kijken we naar welke partijen voor u het voordeligst uit kunnen gaan pakken. Dit kan bijvoorbeeld doordat ze de kortste reistijd naar uw opgegeven adres hebben. Of omdat ze de scherpste prijs hanteren aan de hand van het door u opgegeven aantal vierkante meters.

De verschillende aanbieders maken vaak gebruik van diverse manieren om de prijs voor het energielabel te bepalen. De ene partij kijkt hierbij alleen naar het aantal vierkante meters van het op te nemen pand. Een andere partij laat ook meewegen of er bouwtekeningen en andere gegevens over het pand beschikbaar zijn.

Hierdoor kunnen er grote verschillen ontstaan tussen de prijzen van de verschillende aanbieders.

Als voorbeeld kunnen de kosten energielabel voor een kantoorpand van 250 m2 uiteenlopen van € 350,- tot € 520,-.  Hieruit blijkt dat u flink kunt besparen op uw energielabel kosten alleen maar door uw offerte aanvraag via ons te laten lopen.

 

Alle bij ons aangesloten aanbieders zijn BRL9500 gecertificeerd.

We controleren ook regelmatig op de geleverde kwaliteit van deze aanbieders. Op deze manier weet u ook meteen zeker dat het energielabel wat u ontvangt geregistreerd is bij het RVO. Wanneer het label hier niet geregistreerd wordt is deze ook niet rechtsgeldig. Let er dus altijd op dat het bedrijf wat uw energielabel verzorgt over deze certificering beschikt. Wanneer u uw aanvraag via Energielabel-offertes plaatst bent u er zeker van dat u een officieel geregistreerd label zult ontvangen

Denk er bij uw aanvraag aan dat u de vierkante meters die gebruikt worden als opslag of werkplaats niet mee rekent. Deze vierkante meters zijn namelijk vrijgesteld van het energielabel en hoeven ook niet opgenomen te worden.

 

Heeft u nog vragen of wilt u direct uw offertes aanvragen? Stuur dan even een email naar info@energielabel-offertes.nl.

Terug

Neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© Copyright 2024 Energielabel-offertes, onderdeel van LEAD Fabriek B.V.