27 september 2018

De boete die u kunt ontvangen voor het niet in het bezit zijn van het energielabel kan oplopen tot wel € 20.000.

Alsof dat nog niet voldoende is dient u, ondanks dat u de boete ontvangen heeft, ook nog steeds een energielabel voor uw kantoorpand aan te vragen.

Dit betekent dus dat u het beste de boete kunt voorkomen door een energielabel kantoorpand aan te vragen. Wanneer u een energielabel utiliteitsbouw aanvraagt via Energielabel-offertes ontvangt u binnen een uur 3 verschillende offertes per mail. De offertes kunnen hier en daar verschillen in prijs. Dit komt omdat de bedrijven werken met verschillende staffels. Zo kan het zijn dat bij een pand van 200 m2 aanbieder A het goedkoopst is maar bij een pand van 500 m2 aanbieder B het goedkoopst is.

Door uw aanvraag te doen via Energielabel-offertes kunt u altijd zelf kiezen welke offerte het beste aansluit bij uw wensen.

Een energielabel gebouwen vraagt u simpel aan. U vult de adresgegevens van het te labelen pand in en het aantal vierkante meters van het pand. Dit zijn de vierkante meters exclusief de vierkante meters die gebruikt worden als opslag, werkplaats of bedrijfshal. Deze hebben namelijk vrijstelling.

Wanneer u deze gegevens ingevuld heeft ontvangt u binnen twee uur 3 verschillende offertes in uw mail. U bent vrij om te kiezen met welke aanbieder u in zee gaat.

Vanaf het moment dat u de aanvraag geplaatst heeft en deze goedgekeurd is door Energielabel-offertes verloopt het contact direct via de 3 verschillende aanbieders waarvan u de offertes ontvangen heeft. Energielabel-offertes controleert de aanvragen altijd nog extra op volledigheid voordat we deze doorsturen naar de aanbieders.

Op deze manier proberen we te voorkomen dat u 3 maal dezelfde vraag terugkrijgt. Wanneer we het idee hebben dat het aantal opgegeven vierkante meters niet klopt omdat deze nogal hoog uitvallen, nemen we altijd nog even contact met u op. Of het aantal vierkante meters wel exclusief de ruimtes is die vrijstelling hebben.

Wilt u een energielabel utiliteitsbouw aanvragen? Doe dit dan snel via Energielabel-offertes. Heeft u eerst nog wat vragen kunt u deze uiteraard altijd even stellen door een mail te sturen naar info@energielabel-offertes.nl.

Vraag nu een offerte aan

Terug

Neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© Copyright 2024 Energielabel-offertes, onderdeel van LEAD Fabriek B.V.