27 september 2018

Welke vierkante meters moet u invullen bij uw offerte aanvraag?

Vraagt u bij Energielabel-offertes uw offerte voor uw energielabel bedrijfspand aan? Dan vragen wij altijd om het aantal vierkante meters van het desbetreffende bedrijfspand in te vullen. Deze vierkante meters worden door de aanbieders gebruikt om een offerte op te stellen. Hier baseren ze vaak hun prijs op. Andere aanbieders kijken weer naar de complexiteit van het pand. Aan de hand van deze informatie kunnen de verschillende aanbieders een inschatting maken van de tijd die ze kwijt zijn met de opname.

Het is belangrijk dat u een schatting maakt van het totale aantal vierkante meters van uw bedrijfspand. Dit moet zonder de vierkante meters die gebruikt worden als opslag, loods of werkplaats. Deze hebben namelijk vrijstelling en hoeven niet meegenomen te worden in het energielabel. Soms krijgen we een offerte aanvraag binnen met een erg hoog aantal vierkante meters. Vaak mailen we u dan nogmaals met de vraag of het exclusief de vierkante meters gebruikt voor opslag, loods etc. is. Zo komt u niet voor onverwacht hogere kosten dan nodig te staan.

Blijkt er na opname dat de opgenomen ruimte extreem lager of hoger uitvalt dan aangegeven in de offerte? Dan kan er altijd nog gekeken worden naar een prijsverandering. Dit geven de meeste aanbieders ook aan in hun algemene voorwaarden.

Heeft u een energielabel bedrijfspand nodig?

Vul dan snel het offerte formulier met het aantal vierkante meters. Exclusief de vierkante meters die gebruikt worden als opslag, werkplaats, loods e.d. Hierna ontvangt u binnen een uur 3 offertes per mail.

Er zal altijd een adviseur bij u langs moeten komen om de opname te doen. Daar zijn de aanbieders namelijk toe verplicht. Het pand moet daarom ook altijd toegankelijk zijn voor de adviseur. Hij inspecteert het type glas, geveloppervlakte, soort installaties en nog wat andere zaken. Deze bevindingen worden verwerkt in een rekenschema waaruit uw energielabel bedrijfspand komt rollen.

Heeft u nog vragen? Neem dan direct contact op met Energielabel-offertes. Vraagt u liever direct uw offertes aan? Vul dan het aanvraagformulier in en ontvang binnen een uur 3 verschillende offertes van verschillende aanbieders

Terug

Neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© Copyright 2024 Energielabel-offertes, onderdeel van LEAD Fabriek B.V.